خانه » آشپزی » تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار

تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار

اگر به دنبال یک دسر سبک و مغذی هستید توصیه ما به شما این است که این تارت را تهیه کرده و با عزیزانتان در محفلی صمیمی میل نمایید. این تارت از موادی نظیر سیب، پنیر چدار و آب سیب تهیه شده است.

مواد اولیه :

کره :  ۲ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای :  نیم پیمانه
سیب بزرگ (ترجیحا ترش مزه) :  ۲ عدد پوست کنده و خرد شده
دارچین : نصف قاشق چایخوری
آب سیب شیرین : ۱ لیتر
سرکه : ۲ قاشق چایخوری
خمیر هزارلا آماده : ۲۰۰ گرم
پنیر چدار کم چرب : ¼ پیمانه (رنده شده)
آرد : کمی برای پهن کردن خمیر

طرز تهیه :

قبل از اینکه این مواد را تهیه کنید فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

ابتدا کره را داخل قابلمه ای بریزید و دو قاشق شکر قهوه ای به آن اضافه کنید. بعد که مخلوطی یک دست ایجاد شد تکه های سیب را به آن اضافه کنید. سیب ها باید نرم شوند اما شکل خود را از دست ندهند.

دارچین را به میزان ۱٫۸ قاشق چایخوری به سیب ها اضافه کنید و کمی بهم بزنید سیب ها را کنار بگذارید.

تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار

در همین قابلمه آب سیب، سرکه، شکر قهوه ای و دارچین را مخلوط کرده تا آب سیب کمی به جوش آید.

کمی آرد روی یک سطح مسطح بریزید و بعد خمیر هزارلا تان را روی ان به طور مساوی و با ضخامت مناسب پهن کنید. خمیر را تکه تکه کنید. خمیر ها را داخل کاپ های یک ظرف شیرینی مافین که آن را قبلا چرب کرده اید بگذارید قرار دهید و با ابزاری خمیرها را تکان دهید. حالا سیب پخته شده را هم به آن اضافه کنید.

هرکدام از تارت ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید و بعد از آن روی آن را با شربت سیب و تزییتات مورد علاقه، زیبا و تزیین کنید.

 

منبع : سرآشپز

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*