خانه » آشپزی » توپک مرغ

توپک مرغ

مواد لازم :

سینه مرغ : ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز : ۱ عدد
آرد سوخاری (یا پودر ذرت) : ۵۰ گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن (برای سرخ کرن) : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۱ عدد

 

طرز تهیه :

گوشت مرغ را چرخ کنید و با تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درآورید و بعد در روغن سرخ کنید. روغن توپک ها را گرفته و با استفاده از یک سیخ چوبی آنها را با فلفل و گوجه فرنگی به سیخ بکشید.

نکته : قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند می توانید درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

 

منبع : نون و آب