خانه » آشپزی » خورش آلو با گوشت

خورش آلو با گوشت

آماده سازی : ۲ ساعت
حاضر است در : ۸۰ دقیقه
وعده : شام, نهار

مواد لازم برای ۴ نفر :

روغن : ۲ قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله : ۴۵۰ گرم
پیاز ریز خرد شده : ۱ عدد
سیر : ۴ حبه
فلفل قرمز تازه : ۱ عدد
چوب دارچین : ۱ عدد
آویشن تازه : ۱ قاشق چایخوری
برگ بو : ۱ عدد
پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
رب گوجه : ۱/۲ فنجان
سرکه سیب : ۱ قاشق غذاخوری
آلوبخارا تازه : ۱ فنجان
گشنیز یا جعفری تازه : مقداری برای تزیین (اختیاری)

طرز تهیه :

قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.
نمک، فلفل ، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب ، آلوها و ۲ فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید . حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزد.
چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.
زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...