خانه » آشپزی » خورش به

خورش به

مواد لازم :
گوشت بدون استخوان : ۷۵۰ گرم
به : ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ شده : ۴ قاشق سوپخوری
روغن : ۱۵۰ گرم
شکر (در صورت تمایل) : ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو : نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب : دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.

پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.

در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*