خانه » آشپزی » دسر ترافل شکلات

دسر ترافل شکلات

مواد لازم برای ۶ نفر :

شکلات تیره، تقسیم شده به تکه‌های کوچک : ۲۵۰ گرم
کاسترد آماده : ۲۵۰ گرم
خامۀ غلیظ : ۴۰۰ میلی‌لیتر
پودر کاکائو، الک شده : ۲ قاشق سوپ‌خوری
خامه برای تزئین

طرز تهیه :

در یک ماهیتابه آب ریخته و بگذارید در حرارت بالا به نقطۀ جوش برسد. سپس شعلۀ آن را کم کرده و شکلات‌ها را درون یک کاسه بروی آن قرار دهید. وقتی شکلات آب شد، بگذارید کمی خنک شود. در ادامه خامه و کاسترد را درون کاسه ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید. ترکیب خود را درون قالب‌های ۱۵۰ میلی‌لیتری دسر بریزید و بگذارید حداقل برای ۶ ساعت خنک شود. وقتی برای سرو‌کردن آماده بودید، در بشقاب‌های سرو این دسر را از قالب خود خارج کنید. بروی آن پودر کاکائو بریزید و با تزئین خامه آن را سرو کنید.

منبع : آلامتو

x

حتما ببینید

طرز تهیه کیک بورک

مواد اولیه : خمیر یوفکا گرد : ۸ ورق سینه مرغ : ۳ عدد گوجه ...