خانه » آشپزی » رول بادمجان

رول بادمجان

مواد لازم:

بادمجان ورقه شده بلند : به میزان دلخواه

 اسفناج : ۵۰گرم

زیتون سیاه خرد : ۱۰۰گرم

پنیر فتا : ۱۰۰گرم

 پیاز داغ : ۳ قاشق سوپ خوری

 نمک، ‌پاپریکا،‌ پودر سیر : به میزان لازم

کاپاریس : ۳ قاشق سوپ‌خوری

جعفری خرد شده : یک قاشق سوپ خوری

 مواد سس:

آب گوشت : یک پیمانه

رب : ۲ قاشق سوپ خوری

پیاز داغ  : یک قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه‌ای رنده شده : ۲ قاشق سوپ خوری

 سیر سرخ شده : یک قاشق چایخوری

 روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری

نمک، ‌فلفل و ادویه‌های : دلخواه به مقدار لازم

روش تهیه:

در ابتدا بادمجان‌ها را به صورت نواری و بلند برش داده و در آب و نمک قرار دهید سپس آن را خارج کرده و پس از خشک شدن آن را در روغن سرخ کنید تا کمی برشته شود.

روش تهیه مواد میانی رول:

۱ – پنیر سفید را خرد کرده و به همراه زیتون سیاه خرد شده و کاپاریس (خاویار دریایی که در ارومیه کشت می شود و از فروشگاه های مواد غذایی قابل تهیه است.) و جعفری مخلوط نمایید.

۲ – از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی هر بادمجان گذاشته و سپس آن را رول کنید.

۳ – با کمک خلال دندان آنها را فیکس کرده و سپس در یک ظرف مناسب فر قرار دهید.

۴ – سس را آماده نمایید به این ترتیب که رب را ابتدا با کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس به آن آب گوشت و پیاز داغ و فلفل دلمه‌ای رنده شده آب گرفته را اضافه نمایید.

۵ – ادویه‌های دلخواه را زده و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید.

۶ – سپس سس را روی رول‌ها داده و در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رول‌ها مزه‌دار شوند.

منبع : آشپزآنلاین

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه نوشیدنی زنجبیل و نعنا

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۴۵ دقیقه مواد ...