خانه » آشپزی » سس خردل

سس خردل

مواد لازم برای یک پیمانه :

 آبلیمو : ۱/۴پیمانه

پودر خردل : دو قاشق سوپخوری

خامه : چهار قاشق سوپخوری

نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت.

منبع : خانواده سبز

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه خرمای شکم پر با کره بادام زمینی

آماده سازی : ۵ دقیقه مواد اولیه برای ۱۵ نفر : خرما : ۱۵ عدد ...