خانه » آشپزی » سوپ ذرت

سوپ ذرت

مواد لازم
سرخ کردنی : ۲ قاشق روغن سرخ کردنی
پیاز (ریز خرد شود) : ۱عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز : ۱ عدد
دانه ذرت : ۴۵۰ گرم
آب مرغ : ۳ پیمانه
خامه : ۱ پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱٫ پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. داخل فلفل‌دلمه‌ای را هم خالی کرده و نگینی خرد کنید. تابه‌ای آماده کرده و روغن در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید؛ البته لازم نیست پیاز خیلی سرخ شود. تفت دادن به مدت پنج دقیقه کافی است.

۲٫ ذرت را به صورت جداگانه در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و مدت یک ربع صبر کنید تا بپزد. سپس ذرت را همراه با پیاز و فلفل دلمه‌ای تفت داده شده داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید. دستگاه را چند بار روشن و خاموش کنید تا مایه سوپ صاف و یکنواخت شود.

نکته: در صورتی که مایه سوپ آن‌قدر خشک است که خوب با هم مخلوط نمی‌شود، هنگام خرد کردن مواد، کمی از آب مرغ  به آنها اضافه کنید.

۳٫ قابلمه‌ای آماده کنید و مخلوط مایه را همراه با آب مرغ در آن بریزید، نمک و فلفل هم بیفزایید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و پنج دقیقه صبر کنید تا بپزد.

۴٫ قابلمه را از روی شعله بردارید و پنج دقیقه کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد. سپس کم‌کم خامه را اضافه کنید. حالا سوپ شما آماده سرو کردن است.

نکته۱: این سوپ را می‌توانید به صورت سرد هم سرو کنید. البته در صورتی که بخواهید سوپ را داغ داغ میل کنید، پس از اضافه کردن خامه دوباره آن را روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید ولی مراقب باشید نجوشد.

منبع : برترین ها

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...