خانه » آشپزی » سوپ لازانیا

سوپ لازانیا

برای  ۴ – ۶ نفر
زمان آماده سازی : ۱۵ دقیقه
زمان پخت : ۳۰ دقیقه

مواد لازم :

لازانیا تکه شده : ۱۰ عدد
روغن زیتون : ۱ ق غ
پیاز کوچک خرد شده : ۱ عدد
سوسیس در صورت تمایل : ۲۰۰ گرم
گوشت گاو : ۲۰۰ گرم
سیر خرد شده : ۳ حبه
پودر اورگانو : ۱ ق چ
فلفل قرمز خشک تکه شده : یک چهارم ق چ
نمک و فلفل : به میزان لازم
آب مرغ : ۴ فنجان
رب گوجه یا سس لازانیا : به میزان لازم
آب : ۱ فنجان
ریحان تازه خرد شده : نصف فنجان
پنیر پارمسان رنده شده : یک سوم فنجان
خامه : یک چهارم فنجان
پنیر ریکوتا : برای تزئین

طرز تهیه :

لازانیا را مطابق دستوری که در پشت بسته نوشته شده آبکش کنید و سپس در طرفی با روغن زیتون مخلوط نمایید. ۲ ق غ روغن زیتون را داخل تابه ریخته روی حرارت بگذارید پیاز را اضافه کرده و حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سوسیس ، گوشت گاو ، سیر ، اورگانو ، تکه های فلفل قرمز ، نمک و فلفل را اضافه کرده و ۷ – ۱۰ دقیقه تفت دهید ، گوشتهای گاو را در حین پخت با یک قاشق چوبی تکه کنید تا راحت تر بپزند. آب مرغ ، سس لازانیا و ۱ فنجان آب را اضافه نموده در ظرف را بگذارید تا به جوش آبد . حرارت را کم کرده و ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم به طبخ ادامه دهید .خامه ، پنیر و ریحان را اضافه نموده دوباره در ظرف را ببندید تا ۱۰ دقیقه دیگر بجوشد. سوپ لازانیا را با ریحان و پنیر ریکوتا تزئین نموده سرو کنید.

منبع : آکاایران

x

حتما ببینید

طرز تهیه برد بلاو

مواد اولیه : برنج : ۳پیمانه سیب زمینی : ۲ عدد نگینی شده پیاز : ...