خانه » آشپزی » شیرینی تارت با مربای تمشک

شیرینی تارت با مربای تمشک

مواد لازم:

۲ قاشق غذا خوری :دانه کتان با ۶ قاشق غذا خوری آب

یک دوم فنجان : روغن

یک قاشق چای خوری : وانیل

دو سوم فنجان : شکر

۲ قاشق چای خوری : بکینگ پودر

دو و نیم فنجان : آرد

یک فنجان : مربای تمشک

سه چهارم فنجان : پودر شکر

یک قاشق غذا خوری : شیر بادام

یک قاشق چای خوری : وانیل

 

طرز تهیه:

دانه کتان را با آب میکس کنید .شکر ، روغن  و وانیل را به این مواد بیفزایید.

آرد و بکینگ پودر را به آرامی به این مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

خمیر را با دست ورز دهید و گرنه بعد از پخت ممکن است خیلی زود خرد شود.

خمیر را روی سطح آب پاشی شده قرار دهید و پهن کنید.

با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید و قسمت مرکزی آنرا با یک دوم چای خوری مربا پر کنید.سپس خمیر دیگری را روی خمیر اول قرار داده و اطراف ۲ خمیر را با استفاده از چنگالی که با آب تر کرده اید  به هم بچسبانید

خمیر ها را به مدت ۸ دقیقه در سینی که از قبل چرب کرده ایدو  در فر۳۵۰ درجه فارنهایت  قرار دهید.

شیر یادام ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و بعد از اینکه کوکی ها خنک شدند روی آنها قرار دهید .سپس نقل های رنگی بپاشید و تزیین کنید.
منبع : سرآشپز

پاسخ بدهید

ایمیلتان منتشر نمیشوذفیلدهای الزامی علامت دار شده اند *

*

x

حتما ببینید

طرز تهیه ماست یخیِ فاجِ تمشک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۴ ساعت مجموعاً : ۴ ساعت و ...