خانه » آشپزی » شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی

مواد لازم :

آرد کاملا سفید : دو و یک دوم فنجان
تخم مرغ : ۳ عدد
پودر قند : یک فنجان
کره : ۱۰۰ گرم
زنجبیل : یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

برای تزئین سطح شیرینی ها : یک عدد زرده تخم مرغ + یک قاشق مرباخوری ماست + یک قاشق مرباخوری زعفران حل شده .

طرز تهیه :

پودر قند و کره را خوب به هم می زنیم تا کرم به دست آمده سفید و پفی شود. زرده ها را به تدریج به کرم اضافه می کنیم و مرتب آن را به هم می زنیم . آرد و بیکینگ پادر و زنجبیل را مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود. خمیر را به شکل لوله درآورده، آن را در کاغذ روغنی می پیچیم و مدت ۳ ساعت در یخچال نگه می داریم تا خمیر جا بیافتد. سپس آن را از کاغذ روغنی درآورده و روی میز قرار می دهیم و با کارد آن را به صورت حلقه های یک سانتی متری می بریم . در سینی فر و با کمی فاصله می چینیم و به سطح آنها با قلم مو، مخلوط زرده و ماست و زعفران می مالیم و سینی را در وسط پنجره فر با حرارت ۲۵۰ درجه مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم. صبر می کنیم تا شیرینی ها کمی برشته شوند. سپس سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم شیرینی ها خنک شوند و آنها را در ظرف دردار می چینیم.

منبع : zibashahr.com

x

حتما ببینید

طرز تهیه چیلی(غذای معروف بین المللی)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۲ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت و ...