خانه » آشپزی » شیرینی سوئیسی(ماندل بولار)

شیرینی سوئیسی(ماندل بولار)

مواد اولیه :

آرد برنج : ۳۱پیمانه
آرد سفید : ۳۱پیمانه
کره : ۶۰ گرم
وانیل یا پودر هل : کمی
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
پودر قند : ۲ ق غ پُر
شکلات حل شده یا ژل مغزی : برای تزئین

طرز تهیه :

ابتدا کره را با پودر قند زده تا کرم رنگ شود سپس زرده و وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید..
بعد از آنکه خوب مخلوط شد ابتدا آرد برنج و آرد سفید را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید…
از آن به اندازه یک فندق برداشته در دست گرد کنید و بایک وسیله مانند انتهای مداد یا چوب کیم سوراخ کنید..
شیرینی هارا در فر ۱۶۰درجه به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پخت کنید..
بعد از پخت اجازه دهید تا شیرینی ها سرد شده،سپس در گودی وسط آن شکلات آب شده یا ژل مغزی بریزید..
*خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.*

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر و سبزیجات

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...