ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » شیرینی نخودچی مخصوص نوروز

شیرینی نخودچی مخصوص نوروز

مواد لازم :

آرد نخودچی
روغن : ۱۵۰گرم
پودرشکر : ۱۵۰گرم
پودر هل : ۱ قاشق سوپ خوری

روش تهیه :

ابتدا روغن و پودرشکر را با هم ۱۰ دقیقه می زنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی  و هل را به مواد اضافه نموده و می زنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد.

سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید.

روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی ۱ سانتی متر شروع به قالب زدن می کنیم.

داخل سینی چیده و در فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده برای ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار می دهیم.

بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و می گذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا ۵ ساعت خواهد بود.

همانطور که در تصویر مشاهده می شود هم نخودچی ساده و هم نخودچی زعفرانی با این خمیر می شود تهیه کرد.

نکات :

می توانید ۱۰۰ گرم از آرد نخودچی کم کنید و به جای آن به همان مقدار آرد سفید اضافه کنید ، این کار باعث می شود تا شیرینی شما استحکام بیشتری داشته باشد.

منبع : آکاایران

x

حتما ببینید

پاستا شیر

مواد لازم ۲ تا ۳ نفر : پاستا : ۱ بسته شیر : ۲ لیوان ...