خانه » آشپزی » طرزتهیه غذای ملل کتلت هندی لقمه ای

طرزتهیه غذای ملل کتلت هندی لقمه ای

تکه‌های نان را به مدت ۵ دقیقه در آب خیس کنید و به مواد اضافه کنید.

زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
زمان پخت : ۴۵ دقیقه

مواد لازم :

گوشت گوسفندی چرخ شده : ۳۰۰ گرم
گرام ماسالا : ۱/۲ قاشق چای خوری
پیاز سفید رنده شده : ۵۰ گرم
سیر له شده : ۴ حبه
زنجبیل رنده شده : ۱ قاشق چای خوری
گشنیز خردشده : ۲ قاشق سوپ خوری
برگ نعنا خردشده : ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ : ۲ عدد
نان تست خردشده : ۲ تکه
نمک و روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه :

۱- ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف گود بزرگ ریخته و با دست به مدت ۴ تا ۵ دقیقه ورز دهید، سپس ادویه گرام ماسالا، ۴ حبه سیر له شده، پیاز سفید رنده شده، زنجبیل، گشنیز و نعنای خرد شده، کمی نمک و تخم‌مرغ ها را به آن اضافه کنید. حالا این مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا گوشت خودش را بگیرد.
۲- تکه‌های نان را به مدت ۵ دقیقه در آب خیس کنید و به مواد اضافه کنید. بگذارید تا نان به خوبی با مواد مخلوط شود. نان اضافه شده در این مرحله به چسبندگی بهتر کتلت کمک می‌کند.
۳- روغن را داخل تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس کتلت‌های خود را داخل قالب گرد ریخته یا با کمک دست آن‌ها را شکل داده و داخل تابه بریزید. برای سرخ شدن هر سمت از کتلت ۴-۳ دقیقه کافی است.
۴- بعد از بیرون آوردن کتلت ها از داخل روغن، آن ها را روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود.

منبع : سایت پاپیون

x

حتما ببینید

طرز تهیه شاورما

آماده سازی : ۱ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت مواد ...