خانه » آشپزی » طرز تهیه آش عدس آلو

طرز تهیه آش عدس آلو

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

فلفل : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : ۱عدد
هویج (نگینی شده) : ۱عدد
سیب زمینی (نگینی شده) : ۱عدد
سبزی (سوپی یا آشی) : ۳۰۰گرم
گوشت (چرخکرده) : ۱۵۰گرم
لپه : ۱پیمانه
عدس : ۲پیمانه
برنج : نصف پیمانه
روغن : به میزان لازم
آلو (اختیاری) : ۵عدد

طرز تهیه :

ابتدا در قابلمه‌ای مناسب پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم و بعد لپه های شسته شده را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن آب ریخته سپس سبزی خرد شده ، هویجخرد شده ، عدس و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل میزنیم و شعله را زیاد میکنیم تا غذا به جوش بیاید.گوشت را با مقداری ادویه مخلوط کرده و بعد از ورز دادن به صورت کوفته ریزه در می آوریم و وقتی غذا به جوش آمد کوفته ریزه‌ها را اضافه کرده سپس سیب‌زمینی نگینی شده و آلوها را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم.

نکات :

۱)حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را عوض کنید و اگر فراموش کردید آنها را ۲بار بجوشانید و بعد طبخ کنید.
۲)این آش جزو غذاهای سنتی قم است.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...