خانه » آشپزی » طرز تهیه آش عدس پر پروتئین و مناسب برای قلب

طرز تهیه آش عدس پر پروتئین و مناسب برای قلب

مواد اولیه :

لوبیا (چشم بلبلی/پخته شده) : ۱ فنجان
عدس : ۲ فنجان
نخود (پخته) : ۱ فنجان
برگ چغندر (یا اسفناج خورد شده) : ۵۰۰ گرم
کرفس (ساقه /خورد شده) : ۲عدد
هویج (خورد شده) : ۲ عدد
پیاز (خورد شده) : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۳ ق غ بزرگ
سیر (له شده) : ۳ حبه
پودر زیره : ۱ ق چ
آب (یا آب مرغ یا عصاره حل شده در آب) : ۱۰ فنجان
ریحان (خشک) : ۱ ق چ
پاپریکا : ۱/۴ ق چ
آویشن : ۱ ق چ
روغن (زیتون) : ۳ ق غ
نمک : ۱ ق چ
فلفل : ۱ ق چ

تزیین آش :

جعفری (تازه) : مقداری
فلفل قرمز پرک : کمی
روغن (زیتون /برای روی آش) : مقداری
پوست لیمو (تراشیده) : مقداری

طرز تهیه :

در یک قابلمه بزرگ پیاز و هویج و کرفس رو بانمک و فلفل در روغن تفت می دیم. ۳-۴ دقیقه روی حرارت هم می زنیم. بعد سیر و اسفناج یا برگ چغندر رو اضافه می کنیم و تفت میدیم تا حجمش نصف بشه:
رب رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط بشه بقیه مواد رو همراه ۶ فنجان(آب یا آب مرغ) داخل آش می ریزیم.
وقتی به جوش اومد در قابلمه رو میگذاریم تا با حرارت متوسط تمام مواد خوب بپزه.
مابقی آب رو یک لیوان یک لیوان اضافه می کنیم تا به غلظت مناسب برسه.
حدود ۲۰-۲۵ دقیقه تا زمانی که عدس و سبزیجات خوب پخته بشه.
می تونیم یه کمی از آش رو با گوشکوب له کنیم تا لعاب دار تر بشه.
روی آش رو با جعفری تازه و فلفل قرمز پرک ، پوست لیمو تراشیده و روغن زیتون تزیین می کنیم.

منبع : سوران