خانه » آشپزی » طرز تهیه اردور مرغ و قارچ

طرز تهیه اردور مرغ و قارچ

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۵ نفر :

نان تست : به میزان لازم
آبلیمو : به میزان لازم
کره : به میزان لازم
پودر سیر : ۱قاشق مرباخوری
برگ بو : ۳عدد
پیاز : ۱عدد
مرغ (سینه) : ۱قطعه
قارچ (متوسط) : ۱۵عدد
فلفل دلمه ای (نگینی شده و رنگی) : نصف پیمانه
پیازچه : ۱٫۵عدد
سس مایونز: ۳قاشق سوپخوری سرپر
خیارشور : ۱۲عدد
جعفری (ساطوری شده) : ۱٫۵قاشق سوپخوری
ذرت : نصف پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را شسته و داخل ظرفی بریزید و با کره تفت دهید و بعد با پیاز،سیر و برگ بو و کمی نمک و فلفل خوب بپزید و در انتها آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش کنید.داخل تابه مقداری کره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای ریز شده را در آن سرخ کنید.قارچ را ریز کرده و به فلفل دلمه ای اضافه کرده و سرخ کنید و درانتها مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.(نگذارید قارچ زیاد آب بیندازد).
روغن و آب اضافه مواد را بگیرید و همه را با هم داخل ظرفی مخلوط کنید.
کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری کره آب کرده قرار دهید و مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید.

نکات :

۱)اردور پیش غذایی است که با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولا در جشن ها و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.
۲)در صورت تمایل مقداری سس قرمز روی ارورها بریزید.
۳)میتوانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه پیتزا مرغ با سس سیر مخصوص

آماده سازی : ۲ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۳ ساعت مواد ...