خانه » آشپزی » طرز تهیه استراتای تخم مرغ و سوسیس

طرز تهیه استراتای تخم مرغ و سوسیس

آماده سازی : ۸ ساعت
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۸ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

سوسیس (چرخ کرده) : ۴۵۰ گرم
کره (بدون نمک) : ۱ قاشق سوپخوری = مقداری برای چرب کردن تابه
پیاز (خرد شده) : ۱ فنجان
تخم مرغ : ۸ عدد بزرگ
شیر (کامل یا بدون چربی) : ۲ و نیم فنجان
خردل (دیجون) : ۲ قاشق چایخوری
نمک : نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چایخوری
پنیر چدار (رنده شده) : ۱ فنجان
مارچوبه (ته زده و خرد شده به شکل تکه های ۲٫۵ سانتی متری) : ۱۰ شاخه
نان فرانسوی (مکعب های ۲٫۵ سانتی متری) : ۲۲۰ گرم – ۷ فنجان

طرز تهیه :

یک ظرف مخصوص فر ۲۲ در ۳۲ سانتی متری را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
یک تابه ی بزرگ نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و سوسیس را در آن تفت دهید و با کاردک خرد کنید. سوسیس را داخل بشقابی که با حوله کاغذی پوشانده اید بریزید و روغن مانده در تابه را دور بریزید.
۱ قاشق سوپخوری کره ی بدون نمک را در تابه بریزید. وقتی کره آب شد پیاز خرد شده را اضافه کنید و ۳ تا ۵ دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم و نیمه شفاف بشود.
پیاز را در یک کاسه ی کوچک بریزید سپس سوسیس پخته را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
در یک کاسه ی بزرگ تخم مرغ ها، شیر، خردل دیجون، نمک و فلفل را بریزید و هم بزنید. پنیر و مارچوبه را هم اضافه کنید و هم بزنید.
تکه های نان را به صورت یکدست و یک لایه داخل ظرف مخصوص فر چرب شده پهن کنید. روی نان ها مخلوط سوسیس و مارچوبه را بریزید. مخلوط تخم مرغ را هم روی لایه های نان و سوسیس بریزید. روی ظرف را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و شب تا صبح یا ۸ ساعت در یخچال بگذارید.
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. استراتا را روی یک سینی فر قرار دهید و آن را ۳۵ تا ۴۵ دقیقه بدون پوشش در فر بپزید تا تخم مرغ ها کاملاً بپزند. بگذارید قبل از برش دادن و سرو کردن ۵ دقیقه در ظرف بماند.

نکته :

می توانید از هر نوع سوسیس دلخواه استفاده کنید. سوسیس مرغ یا کوریزو انتخاب مناسبی است.
می توانید سایر سبزیجاتی را که معمولاً در املت اضافه می کنید به این خوراک هم اضافه کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...