خانه » آشپزی » طرز تهیه اسموتی موز، قهوه، فندق

طرز تهیه اسموتی موز، قهوه، فندق

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۵ دقیقه
مجموعا ً: ۱۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

قهوه دم کرده‌ی سرد شده : ½ فنجان
فندق که از شب قبل در آب خیسانده‌اید : ¼ فنجان
شیر پر چرب، شیر نارگیل و یا شیر سویا : ¼ فنجان
موز منجمد : ۱ عدد
یخ : ۵ تکه
پودر نازگیل : برای تزئین

هر چه هوا به سمت گرم‌تر شدن می‌رود، یک مخلوط پر کافئین خنک برای صبحانه بیشتر می‌چسبد. این اسموتی سریع و خوشمزه ترکیبی از شیرینی موز، کریسپی بودن فندق و انرژی قهوه است.
یادتان باشد وقتی موزهایتان شروع به سیاه شدن کردند، آنها را پوست کنده و در فریزر نگه دارید. به این ترتیب هم از هدر رفتن آنها جلوگیری کرده‌اید و هم برای این جور اسموتی‌ها همیشه یک گزینه‌ی حاضر و آماده در فریزر دارید. اگر صبح‌ها خیلی عجله دارید می‌توانید قهوه را هم از شب قبل دم کنید و در یخچال نگه دارید.
اسموتی موز، قهوه، فندق

طرز تهیه :

قهوه سرد، فندق، شیر وموز را در مخلوط‌کن ریخته و آنقدر بزنید تا مخلوطی یکنواخت و صاف به دست بیاید. سپس یخ را اضافه کنید و باز به هم بزنید تا اسموتی شما حسابی نرم و لطیف شود. مخلوط را توی یک لیوان بزرگ ریخته و با نی مخصوص اسموتی میل کنید. تزئین با نارگیل یادتان نرود.

28071

28073

منبع : سوران