خانه » آشپزی » طرز تهیه اسنک بادمجان

طرز تهیه اسنک بادمجان

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموع اً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

بادمجان (ریز و قلمی) : ۱۰عدد
پنیر پیتزا : ۲۵۰گرم
پنیر سفید : ۲۵۰گرم
جعفری (اختیاری) : به میزان لازم
نان تست : ۴۰عدد
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بادنجان‌ها را شسته، خشک کرده و آنها را حلقه حلقه بریده و در کره یا روغن سرخ میکنیم.بادمجان، پنیرسفید و نصف پنیر پیتزا، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم. دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن کرده تا گرم شود. روی یک نان تست یک قاشق غذاخوری از مواد ریخته و رویش پنیر پیتزا میریزیم و نان دیگر را روی آن قرار داده و کمی فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند. باقی نان‌ها را نیز به همین ترتیب آماده می‌کنیم. نان‌های آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچ‌ها آماده شوند.

نکات :

۱)میتوانید این اسنک را روی گریل مایکروویو هم طبخ کنید.
۲)اگر به هیچ کدام از دستگاهها دسترسی ندارید اسنک ها را داخل فر بپزید.
۳)میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده کنید به این صورت که آن را باز کرده و با وردنه صاف کنید و به اندازه نان تست ببرید.
۴)در صورت تمایل روی بادمجانها ۲حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

منبع : سوران