خانه » آشپزی » طرز تهیه اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)

طرز تهیه اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت

مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) : ۱۰ورق
ژامبون مرغ : ۲۰۰گرم
ژامبون گوشت : ۱۰۰گرم
پنیر ریکوتا (طرز تهیه موجود است(از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)) : ۱۵۰گرم
سس مایونز : ۶قاشق غذاخوری
خیار شور (خرد شده) : ۱چهارم لیوان
پودر سیر : ۱قاشق مرباخوری
پودر موسیر : ۱قاشق مرباخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
قارچ : ۵۰گرم
آبلیمو : به میزان لازم
سیب زمینی : ۲عدد

طرز تهیه :

ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.

ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.

نکات :

۱)طرز تهیه پنیر ریکوتا را در لینک زیر دنبال کنید.
۲)در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
۳)بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سالاد نخود

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مواد اولیه برای ۶ نفر : خیار (خرد شده) : ...