خانه » آشپزی » طرز تهیه اسنک گوشت پنیری

طرز تهیه اسنک گوشت پنیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲۴ نفر :

نان (تست ) : ۸ تکه
تخم مرغ (زده شده) : ۱ عدد
سس مایونز : ۱/۳ لیوان
سس فلفل : ۱/۲ قاشق غذا خوری
خردل (پودر خردل) : ۱/۸ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : به مقدار لازم
پنیر (چدار یا پیتزا(رنده شده)) : به میزان لازم
گوشت قرمز (فیله نازک خرد شده) : ۴۰۰گرم
فلفل قرمز (اختیاری) : به مقدار لازم
ادویه (دلخواه(پودر سیر،پودر موسیر،آویشن و …)) : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

در ابتدای کار فر را با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن کنید.داخل یک کاسه، سس مایونز، تخم مرغ، سس فلفل، خردل، فلفل سیاه و پنیر چدار را مخلوط کنید.
گوشت را شسته و در صورت امکان آن را از چند ساعت قبل مرینیت کنید.
داخل تابه مقداری کره ریخته و گوشتهای نازک و کوبیده شده را داخل آن به خوبی سرخ کنید و در پایان مقداری ادویه دلخواه(زعفران،پودر سیر،موسیر و …)بزنید.
گوشت را داخل سس آماده شده بریزید و ۱ساعت صبر کنید.
مقداری نان تست تهیه کرده و روی آن کره بریزید و بعد مقداری از سس مخلوط با گوشت را روی نان ریخته و آن را ۱۵دقیقه داخل فر داغ قرار دهید تا کاملا برشته شود.

 

نکات :

۱)در صورت تمایل روی اسنک بعد از ۵دقیقه قرارگیری در فر پنیر پیتزا اضافه بریزید.
۲)بهتر است داخل اسنک از پنیر چدار و روی آن از پنیر پیتزا استفاده شود.
۳)در صورت تمایل گوشت را به جای سرخ کردن آبپز کرده و بعد ریش ریش کنید.
۴)اگر دوست دارید غذا را داخل ساندویچ ساز بپزید در این صورت روی هر قطعه نان مجددا نان قرار دهید طوری که مواد اسنک در بین دو قطعه نان قرار گیرد.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه نوشیدنی زنجبیل و نعنا

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۴۵ دقیقه مواد ...