خانه » آشپزی » طرز تهیه اسپاناکوپیتا

طرز تهیه اسپاناکوپیتا

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
کره : ۱۷۰ گرم
خمیر فیلو یا خمیر یوفکا : ۲۰ عدد
اسفناج : ۲۸۰ گرم
پنیر لبنه : ۲۲۰ گرم
پنیر فتا : ۳۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳-۴ عدد

غذای یونانی ها مانند غذای بیشتر اهالی دریای مدیترانه غذاهایی بسیار سالم و خوشمزه و تهیه شده از روغن زیتون، پنیر، پیاز و سیر است. این اسپاناکوپیتای خوشمزه را میتوانید بعنوان یک عصرانه پائیزی سالم و سبک در حداکثر نیم ساعت بپیزید و از آن لذت ببرید.

دستور پخت :

24456

ابندا اسفناج را در غذا ساز ریز خرد می کنیم.
سپس پنیرها را با نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم .
تخم مرغ ها را هم میزنیم و به مواد اضافه کرده و محلول را خوب به هم میزنیم.
دولایه خمیر فیلو رو در حالی که بینشون و روی سطح خمیر بالایی رو کره آب شده مالیدیم پهن می کنیم .
۱/۲ فنجان از مخلوط اسفناج و پنیر رو روی نزدیک بالای خمیر می گذاریم و خمیر رو می پیچیم

24457

هر طور که دوست دارید میتونید خمیر رو بپیچید.مربع – مثلث …..
خمیرهای پیچیده شده رو در سینی فر روی کاغذ روغنی می چینیم و روی سطحون رو کره آب شده می مالیم.
۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردیم( با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد) می پزیم تا سطحشون کاملا” برشته بشه.

نکته :

می توانید در صورت تمایل کمی سیر و پیاز تفت داده شده به مواد اضافه نمایید . طعم خوبی به غذا می دهد.
میتوان به جای پنیر خامه ای از پنیر پیتزا رنده شده نیز استفاده کرد.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ماست یخیِ فاجِ تمشک

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۴ ساعت مجموعاً : ۴ ساعت و ...