خانه » آشپزی » طرز تهیه انچیلادای مرغ با سس سالسا ورده

طرز تهیه انچیلادای مرغ با سس سالسا ورده

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر :

گشنیز (تازه خرد شده) : ۱/۴ فنجان
پنیر چدار (یا پنیر مونتری جک، رنده شده) : نصف فنجان
مرغ (خته و رشته شده) : ۲ فنجان
سیر (ریز شده) : ۲ قاشق چایخوری
خامه ترش : نصف فنجان
سس سالسا ورده : ۲ فنجان
روغن زیتون : ۲ قاشق چایخوری
نان تورتیلا (گندم) : ۶ عدد ۱۵ سانتی متری

طرز تهیه :

۱٫ فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
۲٫ یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید. روغن زیتون را اضافه کنید سپس سیر را ۳۰ ثانیه تفت دهید. سس سالسا ورده را اضافه کنید و کاملاً حرارت دهید. تابه را از روی شعله بردارید و خامه ترش، مرغ، نیمی از پنیر و نیمی از گشنیز را بریزید و هم بزنید.
۳٫ ۱ فنجان از سس را برای روی انچیلادا ها نگاه دارید. ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری از سسی که نگه داشتید را کف یک ظرف مخصوص فر به اندازه ی ۲۲ در ۲۲ سانتی متر بریزید.
۴٫ ۳ قاشق سوپخوری از مرغ را وسط هر نان تورتیلا بریزید و بپیچید و به صورتی که روی شکاف دار آن رو به پایین باشد داخل ظرف قرار دهید.
روی نان ها را با سس نگه داشته و پنیر بپوشانید. ۲۰ دقیقه تا زمانی که کاملاً داغ شود و پنیر روی آن آب شود در فر بپزید. باقیمانده ی گشنیز را روی انچیلادا بریزید و سرو کنید.

منبع : سوران