خانه » آشپزی » طرز تهیه انچیلادای کدو تنبل Pumpkin Enchiladas

طرز تهیه انچیلادای کدو تنبل Pumpkin Enchiladas

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

کره : ۲قاشق غذا خوری
پیاز : ۱عدد(متوسط)
فلفل دلمه ای : ۲عدد
مرغ پخته شده : ۳فنجان
پنیر پارمزان : ۱/۲فنجان
نمک و فلفل : به دلخواه
فلفل هالوپینو : ۱عدد خرد شده
سیر : ۲حبه
کدوتنبل پوره شده : ۱فنجان
فلفل قرمز : ۱قاشق چایخوری
زیره : نصف قاشق چایخوری
آویشن خشک : نصف قاشق چایخوری
ماست کم چرب : یا یونانی ۳/۴فنجان
ترتیا : ۸عدد
پنیر چدار رنده شده : ۱فنجان
پیازچه خرد شده : به میزان دلخواه
گشنیز تازه : به میزان دلخواه
آب مرغ : نضف فنجان

طرز تهیه :

فر رو با دمای۴۲۵درجه فارنهایت روشن کنید
فلفل،سیر و پیاز رو خورد کنید
کره را درون ماهیتابه ذوب کنید سپس پیاز،و فلفل رو اضافه و کمی تفت دهید(فقط در حدی که پیاز ها شفاف شوند)
مرغ ریش ریش شده رو داخل کاسه بریزید
و مواد تفت داده شده رو به همراه۱/۴ فنجان پنیر پارمزان و نمک و فلفل مخلوط کنید
حالا فلفل هالوپینو و سیر را داخل بلندر برزید و چند پالس بزنید و بعد کدو تنبل پوره شد رو اضافه کنید
پودر فلفل قرمز رو اضافه کنید
و زیره سیاه…
و آویشن…
در نهایت ماست کم چرب و آب مرغ رو اضافه کنید و مخلوط کنید
۱فنجان از سس رو داخل ظرف پخت بریزید(اندازه ظرف استفاده حدودا۳۳در۲۰سانتی متر(۱۳در۸اینچ)است)
۱قاشق از مواد (پیاز،فلفل،مرغ ونمک وفلفل)وسط هر ترتیا بگذارید و لوله کنید
ترتیا ها رو داخل ظرف گذاشته و بقیه سس رو روی آنها بریزید
درنهایت پنیر چدار رنده شده وبقیه پنیر پارمزان رو روی مواد بریزید
وبرای ۲۰-۳۰درقیقه داخل فر قرار بدید
برای تزئین از پیازچه خورد شده استفاده کنید

منبع : سوران