ورکان نوشت ها
خانه » آشپزی » طرز تهیه بادام هندی با روکش شکلات کاراملی

طرز تهیه بادام هندی با روکش شکلات کاراملی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

پودر شکلات تلخ : به میزان لازم
شکر : ۱ ق غ
وانیل : نصف ق چ
کره : ۲ ق غ
عسل : ۳ ق چ

طرز تهیه :

بادام هندی ها رو ۱۰ دقیقه در فر با ۳۶۰ درجه فارنهایت تفت می دیم.گاهی هم میزنیم که نسوزد.
کره را باعسل و وانیل در ظرفی روی حرارت قرار میدیم تا به رنگ کهربایی دربیاد.
بادام ها رو داخل مخلوط عسل می ریزیم تا کاراملی بشن.
بعد داخل مخلوط پودر کاکائو و شکر میچرخانیم و جدا از هم در ظرفی می چینیم تا سرد و ترد بشن.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کیک بستنی با چیپس شکلاتی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...