خانه » آشپزی » طرز تهیه باسلوق(راحت الحلقوم)

طرز تهیه باسلوق(راحت الحلقوم)

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۳ نفر :

شکر : ۲پیمانه
آب : ۱٫۵ پیمانه
گلاب : نیم پیمانه
پودر نارگیل و گردو یا خلال بادام یا پسته : مقداری
کره یا روغن : ۱قاشق چایخوری
پودرنشاسته معمولی یاهمون گندم : ۱ پیمانه

 

طرز تهیه :

نشاسته و آب را باهم مخلوط میکنیم
سپس آن را از صافی رد می کنیم
شکر را به مایع قبلی اضافه کرده و طعم آن را می چشیم اگر ترش بود مقدار دیگری اب به آن اضافه می کنیم
سپس آن را روی گاز با حرارت ملایم ترجیحا روی شعله پخش کن می گذاریم ومرتب هم می زنیم تا سفت شود
که یواش یواش شروع می کند همچین بسته شدن
زمانی که با قاشق روی آن خط کشیدیم و خط باقی ماند گلاب را به آن اضافه می کنیم
وقتی به جوش آمد و کمی سفت شد
و کره یا روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که وسط قابلمه جمع شود
سپس روی تخته یا سطحی صاف پودر نارگیل و کمی آرد تفت داده شده می پاشیم سپس مواد سرد شده را روی آن ریخته و صاف میکنیم
وسط آن را به درازا مغز گردو می چینیم و آنرا لوله می کنیم
سپس درون یخچال گذاشته و کمی بعد آن را با چاقو حلقه حلقه می کنیم
و یا به اندازه گردو از مواد برداشته و وسط آن گردو یا هر خلالی که داشتیم میگذاریم و در پودر نارگیل و آرد تفت داده شده غلطانده و به صورت شکل دلخواه مربع یا مستطیل و… در می آوریم و رویش خلال پسته می گذاریم

نکته :

۱٫مخلوط صاف شده و شکر باید حرارت مناسب ببیند و گرنه باسلق بوی خام می دهد
۲٫می توان از رنگهای خوراکی دلخواه در باسلق استفاده کرد و زمان اضافه کردن رنگ بعد از صاف کردن نشاسته و آب است من بعدا اضافه کردم
۳٫می توان به جای گلاب از اسانسهای دیگری نیز استفاده کرد
۴٫من در وسط باسلق گردو گذاشتم و چون خلال پسته نداشتم روی آن را با بادام تزیین کردم

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه چیپس پیاز

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۴۵ دقیقه مواد ...