خانه » آشپزی » طرز تهیه بال مرغ سوخاری تند

طرز تهیه بال مرغ سوخاری تند

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

 

مواد اولیه برای ۱۰ نفر :

بال مرغ : ۱ کیلو و ۱۳۰ گرم
شربت افرا : ۱ فنجان
سس فلفل : ۲/۳ فنجان
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل : ۲ قاشق غذاخوری
آرد : ۱۱۰ گرم
نمک : ۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز : ۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه : ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم

طرز تهیه :

بال های مرغ را به سه تکه کات کنید و ته بال ها را دور بیندازید. داخل یک قابلمه بزرگ، شربت افرا، سس فلفل، آبلیمو و خردل را مخلوط کنید و به جوش آورید، بپزید تا آب آن تبخیر شود و به اندازه یک فنجان بماند.
داخل یک کیسه پلاستیک بزرگ، آرد، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را مخلوط کنید و بال ها را اضافه کنید و آن ها را داخل کیسه تکان دهید.
داخل یک قابلمه، روغن را تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) داغ کنید و بال ها را درون روغن سرخ کنید و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه هر کدام و روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود و آن ها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و سس را اضافه کرده، مخلوط کنید و سرو کنید.

 

منبع : سوران