خانه » آشپزی » طرز تهیه باگت تخم مرغی

طرز تهیه باگت تخم مرغی

مواد اولیه :

باگت ( ۴۵۰ گرمی ) ایتالیایی یا فرانسوی ( بریده نشده ) : ۲عدد
سوسیس : به مقدار لازم
فلفل دلمه ای رنگی : ۱ عدد
پیازچه نصف شده : ۱/۲ لیوان
تخم مرغ زده شده : ۱۰عدد
خامه‌ی زده شده : ۲/۳ لیوان
ریحان خرد شده : ۱/۴لیوان
نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا خرد شده : ۱ و ۱/۲ لیوان

 

طرز تهیه :

۱- فر را از قبل در دمای ۱۷۶ درجه‌ی سلسیوس گرم کنید. یک ورق شیرینی پزی بزرگ را روی میز بگذارید. با استفاده از یک چاقوی دندانه دار، بالای هر یک از نان‎ها به اندازه‌ی یک اینچ از طرف بلند ببرید. از قاشق یا انگشتتان برای بیرون آوردن محتویات درون نان‎ها استفاده کنید. پوسته‎های نان را روی ورق شیرینی پزی آماده قرار دهید.
۲- روکش‎ روی سوسیس‎ها را در صورت وجود جدا کنید. در یک ماهیتابه‎ی بزرگ، سوسیس‎ها را له کرده و به همراه فلفل‎ شیرین‎ها به مدت ۸ دقیقه‎ای بپزید تا سوسیس‎ها پخته شوند و فلفل‎ها نیز تُرد باشند. پیازچه ها را در آخرین دقایق پختن مخلوط کنید. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و چربی آن را دور بریزید.
۳- در یک کاسه‎ی بزرگ، تخم مرغ‎ها، خامه‎ی زده شده، ریحان و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. مخلوط سوسیس و یک لیوان پنیر را نیز اضافه کرده، به هم بزنید.
۴- با دقت مخلوط تخم مرغ را داخل پوسته‎های نانی ( همان نان خالی شده ) بریزید. ۱/۲ لیوان باقی مانده‎ پنیر را روی مخلوط بپاشید. به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بدون درپوش بپزید یا تا وقتی که تخم مرغ‎ها آماده بشوند. ( ۷۰ درجه سلسیوس )
۵- بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. با استفاده از چاقوی دندانه‎دار، باگت‎ها را قطعه قطعه کنید.

 

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کباب مرغ تند

آماده سازی : ۴ ساعت مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۵ ساعت مواد ...