خانه » آشپزی » طرز تهیه بورانی لبو

طرز تهیه بورانی لبو

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

فلفل : به میزان لازم
شکر (اختیاری) : به میزان لازم
پودر سیر : ۱قاشق مرباخوری
ماست (خامه ای و چکیده) : ۱لیوان
لبو (بزرگ) : ۲عدد
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتا لبوها را شسته و پوست بکنید و با مقداری آب و مقدار خیلی کمی شکر بپزید تا کاملا نرم شوند و آب آنها تمام شود.لبوهای پخته شده را داخل ظرفی قرار دهید و اجازه دهید تا خنک شوند.
لبوها را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و به آن ماست،پودر سیر و نمک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا حالت پوره شوند.

نکات:
۱)بسته به ذائقه خود میتوانید از ماست بیشتر یا کمتری استفاده کنید.
۲)این بورانی را با خامه هم میتوانید تهیه کنید.در این صورت نمک را حذف کرده و از مقدار بیشتری شکر استفاده کنید و به جای پودر سیر از وانیل استفاده کنید.
۳)این بورانی پیشنهاد بسیار مناسبی برای تزیین غذاهاست.
۴) مقدار رنگ بورانی سلیقه ای میباشد ، هرچه ماست یا خامه بیشتر باشد رنگ بورانی روشن تر میشود و هرچه لبو بیشتر باشد رنگ بورانی تیره تر میشود.توجه داشته باشید که میتوانید این بورانی را در تن های روشن و تیره تهیه کرده و برای تزیین مورد استفاده قرار دهید.

منبع : آلامتو

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...