خانه » آشپزی » طرز تهیه بورک برنج

طرز تهیه بورک برنج

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

آرد : به میزان لازم
نمک : ۱قاشق چایخوری
آب : نصف پیمانه
شیر : نصف پیمانه
تخم مرغ : ۱عدد

مواد میانی :

نمک : ۱قاشق مرباخوری
پیاز : ۲عدد
برنج : ۲پیمانه
گوشت (چرخکرده) : نیم کیلو
فلفل سیاه : ۱قاشق مرباخوری
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب، نمک و کمی روغن به صورت کته دم میکنیم . پیازها را خرد کرده و در روغن یا کره کمی تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا کاملا سرخ شود.برنج پخته‌شده را به این مایه افزوده و هم می‌زنیم. کمی نمک و فلفل زده و حرارت را خاموش می‌کنیم. در ظرف دیگری تخم‌مرغ، شیر و آب را با هم مخلوط کرده، نمک و کمی آرد را کم کم افزوده و هم می‌زنیم. مجددا آرد می‌ریزیم و ادامه میدهیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. از خمیر چانه‌هایی درست کرده و با وردنه به صورت گرد باز می‌کنیم یک ردیف از مایه برنج روی آن ریخته و طرف دیگر خمیر را روی آن آورده و لبه‌ها را با دست فشرده میکنیم و شکل میدهیم و آن را در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم.

نکات :

۱)بهتر است در مصرف بورک زیاده روی نکنید چون غذای سنگینی است.
۲)اضافه کردن زعفران به مواد میانی آن را خوشمزه تر میکند.
۳)بهتر است بورک را با سس گوجه تند مصرف کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...