خانه » آشپزی » طرز تهیه تارت کلم بروکلی و ژامبون

طرز تهیه تارت کلم بروکلی و ژامبون

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۱ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

آرد : ۶۲۵ گرم
کره : ۱۲۵ گرم
ژامبون : ۲-۳ ورق
پنیر چدار رنده شده : ۶۵ گرم
کلم بروکلی : ۱ دسته
تخم مرغ : ۴ عدد
خامه : نیم فنجان

طرز تهیه :

۱٫ آرد و تکه های کره را در غذاساز بریزید و هم بزنید تا شبیه پودر سوخاری شود. به تدریج آب اضافه کنید تا مخلوط خودش را بگیرد. سپس روی سطحی آرد بپاشید و این مخلوط را روی آن پهن کنید و ضخامت ۵ میلیمتری به آن بدهید. ظرف تارت را آماده کنید. مخلوط را در آن بریزید و اضافه هایش را جدا کنید. نیم ساعت بگذارید در یخچال بماند.
۲٫ در این حین، ژامبون را در ماهیتابه بزرگی روی شعله متوسط حدود ۴ دقیقه بپزید تا طلایی شود. سپس ژامبون ها را در بشقاب بریزید.
۳٫ فر را بگذارید در دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم شود. روی ظرف فر کاغذ روغنی بکشید و خمیر تارت را روی آن پهن کنید. حدود ۱۵ دقیقه در فر بپزید. سپس کاغذ آن را جدا کنید و ۵ دقیقه دیگر بپزید. سپس دما را به ۱۶۰ درجه پایین بیاورید.
۴٫ حالا آن را روی ظرف دیگری بگذارید. نیمی از ژامبون و نیمی از پنیر چدار را روی خمیر بپاشید. بروکلی ها را روی آن بریزید. تخم مرغ ها و خامه را در کاسه ای بزنید تا خوب مخلوط شوند. حالا آن را روی بروکلی ها بریزید و بقیه ژامبون و چدار را روی آن بپاشید. حدود ۳۵ دقیقه در فر بپزید تا آماده شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری با فلفل کبابی

مواد اولیه برای ۵ نفر : فلفل دلمه‌ای (درشت خرد شده) : یک عدد کره ...