خانه » آشپزی » طرز تهیه ترشی لیته کیوی

طرز تهیه ترشی لیته کیوی

مواد اولیه :

گلپر : ۱ قاشق چایخوری
نعنا خشک : ۱ قاشق مربا خوری
چوچاق-گشنیز-ریحان (ساطوری شده) : ۴ قاشق غذاخوری
سیر (کوچک) : یک بته
فلفل سبز (تند) : ۳ عدد
سیب زرد (کوچک) : ۱ عدد
هویج : ۴ عدد
خیار : ۴ عدد
کیوی (پوست گرفته) : یک کیلو
نمک : به میزان کافی
سرکه : ۳ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا کیوی-خیار-هویج و سیب را رنده میکنیم درون صافی میریزیم تا آب اضافی آن برود.سیر را رنده میکنیم به همراه
فلفل ساطوری شده و گلپر و سبزی و نمک به مواد اضافه کرده بعد سرکه میریزیم همه مواد را با هم مخلوط کرده درون ظرف در بسته در جای خنک نگه داری میکنیم.
این ترشی بعد یک هفته قابل استفاده است.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...