خانه » آشپزی » طرز تهیه تست سیر و پنیر

طرز تهیه تست سیر و پنیر

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه :

کره (در دمای اتاق) : ۳ ق غ
نان (تست یا باگت ورقه شده) : ۵-۶ ورق
سیر (له شده) : ۱و نیم ق چ
کرفس (خیلی ریز شده/ اختیاری) : ۱ ق غ
فلفل سیاه (اختیاری) : کمی
پنیر (چدار و موزارلا رنده شده) : مقداری

فر رو بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم و ورقه های نان رو آماده می کنیم.
کره رو با کمی نمک و کرفس و سیر و فلفل خوب مخلوط می کنیم.
مخلوط کره رو با کارد روی سطح نانها میمالیم.
روی کره ها پنیر رنده شده می ریزیم
۷-۸ دقیقه تا زمانی که پنیر آب و نان کمی تست بشه در فر روی صفحه سیمی می گذاریم.
میتونیم نان ها رو یه تکه های کوچکتر مثلثی یا مستطیلی ببریم.
روی سطح نان ها فلفل قرمز پرک می پاشیم.

منبع : سوران