خانه » آشپزی » طرز تهیه تیرامیسوی شکلاتی

طرز تهیه تیرامیسوی شکلاتی

مواد اولیه :

خاکه‌قند، الک شده : ½ لیوان (۸۰ گرم)
شکلات تیره، آب شده و سرد شده : ۱۰۰ گرم
قهوه اسپرسو، سرد شده : ۱۵۰ میلی‌لیتر
پنیر خامه‌ای، نرم شده : ۵۰۰گرم
بسکوییت پتی بور (یا هرنوع دیگر) : ۱ بسته (۲۰ عدد)

ظرز تهیه :

کف و دور یک ظرف آشپزی دایره‌شکل به ابعاد ۲۴ در ۱۰ سانتی‌متر را با کاغذ آشپزی نچسب بپوشانید و بگذارید از همه طرف مقداری کاغذ اضافه بیاید. پنیر خامه‌ای، ۱۰۰ میلی‌لیتر از قهوه، شکلات و خاکه‌قند را در یک کاسه قرار داده و با استفاده از یک مخلوط‌کن دستی آنها را هم بزنید تا زمانی که ترکیبی یکدست حاصل شود.
بیسکوئیت‌ها را در قهوۀ باقیمانده خیس کنید. ۵ بیسکوئیت را در یک لایه در کف ظرف خود بچینید و در صورت نیاز آنها را کوچکتر کنید. ¼ از ترکیب پنیر خود را با قاشق روی آن ریخته و کاملا آن را صاف کنید. یک لایه دیگر از بیسکوئیت و ترکیب پنیر را روی آن قرار دهید. دقت داشته باشید که حتما با یک لایه از ترکیب پنیر خود به لایه‌ها پایان دهید. بیسکوئیت باقیمانده را مقداری له کنید و آن را بروی لایه آخر بریزید. ترکیب را پوشانده و آن را برای ۶ ساعت یا کل شب در یخچال قرار دهید. سپس آن را از یخچال خارج کرده و به قطعاتی با ضخامت ۲ سانتی‌متر برش دهید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه دونات (پیراشکی) توپی با رویه شیری

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۵ دقیقه مجموعاً : ۲۰ دقیقه مواد ...