خانه » آشپزی » طرز تهیه حلیم گندم آسان

طرز تهیه حلیم گندم آسان

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۸ ساعت
مجموعاً : ۹ ساعت

مواد اولیه برای ۵ نفر :

دارچین : به میزان لازم
پیاز : ۱ عدد
نمک : به میزان لازم
گوشت (گوسفندی) : ۱ کیلو گرم
روغن : به میزان لازم
شکر : به میزان لازم
گندم (پوست کنده) : نیم کیلو

 

طرز تهیه :

ابتدا گندم را از روز قبل خیس میکنیم و آب آن را چند بار عوض میکنیم .در ظرفی مناسب گندم را قرار میدهیم و با اضافه کردن مقداری آب اجازه میدهیم تا به جوش آید حالا شعله را ملایم کرده و اجازه میدهیم حلیم کمی بپزد.در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میکنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمک به گندم اضافه میکنیم.و اجازه میدهیم گندم لعاب بیندازد.مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است.بعد از مدت ذکر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید کمی سرد شود.حالا چه میبینید؟بلللله حلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است!البته اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط کن ریخته و بعد از صافی رد کنید حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید و بقیه گوشت را رشته رشته کرده و به حلیم اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقداری کره یا روغن را داغ کرده و مقداری دارچین به آن اضافه کنید و اگر حلیم را با شکر میخورید مقدار بسیارکمی شکر هم به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید تا حلیم شما کشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیقتد!

نکات :

۱) واژه حلیم از حلم می آید یعنی صبر!پس بدانید هرچه بیشتر این غذای خوشمزه را بپزید دلپذیرتر و لذیذتر خواهد شد.
۲) گندم را به صورت پوست کنده و سفید و سالم انتخاب کنید تا موقع پخت زیاد اذیت نشوید.
۳) برخی افراد حلیم را با نمک میخورند اگر اینگونه اید نمک بیشتری به غذای در حال پخت اضافه کنید.
۴) میتوانید حلیم را با مرغ هم بپزید که در این صورت زمان کمتری برای کشدار شدن غذا نیاز دارید(ولی خیلی غذای خوشمزه ای نخواهید داشت!)

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...