خانه » آشپزی » طرز تهیه خوراک دال عدس و گشنیز

طرز تهیه خوراک دال عدس و گشنیز

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۶ نفر :

قارچ ورقه‌ای خرد کرده : ۶ عدد
گوجه فرنگی متوسط  خرد کرده : ۴ عدد
کدو سبز خرد کرده متوسط : ۲ عدد
زردچوبه : یک دوم قاشق چایخوری
پیازچه (خرد کرده) : ۶ ساقه
روغن کنجد : ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ آبپز : ۱ عدد
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
ادویه کاری : ۱ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه : ۴ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده : ۵۰ گرم
دال عدس ۲۰۰ گرم : ۱ پیمانه

طرز تهیه :

زیره و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید و قدری آن را تفت دهید. آن‌گاه پیازچه و زردچوبه را بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس کدو، گوجه‌فرنگی و قارچ را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا کدو نرم شود.
حالا به میزان کافی آب جوش و دال عدس را افزوده تا دال عدس بپزد. اکنون گشنیز، آبلیمو، کاری، نمک و فلفل را بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر آن را بپزید. حالا خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

یادآوری: در کنار این غذا از تخم‌مرغ پخته شده استفاده می‌کنند.

منبع : سوران