آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه
مواد اولیه :
ذرت : ۴۲۵ گرم
کنسرو لوبیا : ۱ عدد
مرغ (خرد شده) : ۳۵۵ گرم
سس انچیلادا : ۲۸۵ گرم
سوپ آماده (سوپ قارچ) : ۱ بسته
فلفل سبز : ۱۱۵ گرم
طرز تهیه :
در یک ماهی تابه بزرگ، ذرت، لوبیا، مرغ، سس انچیلادا، سوپ قارچ و فلفل سبز را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا بپزد.
بعد از پخت، با چیپس تورتیلا و سایر مواد دلخواه مانند آووکادو، گشنیز، پنیر رنده شده، پیازچه و زیتون تزئین و سرو نمایید.
منبع : سوران
لینک کوتاه: