خانه » آشپزی » طرز تهیه خوراک مرغ لیمویی آبدار

طرز تهیه خوراک مرغ لیمویی آبدار

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۳۰ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

ران مرغ (با پوست و استخوان، چربی گرفته) : ۶۵۰ گرم
خردل : ۱ قاشق سوپخوری
پوست لیمو (۱ قاشق چایخوری برای ملیدن روی مرغ و ۲ قاشق چایخوری برای سس) : ۱ قاشق سوپخوری
روغن زیتون (۱ قاشق سوپخوری برای مالیدن روی مرغ ۱ قاشق سوپخوری برای پخت و پز) : ۲ قاشق سوپخوری
کره (بدون نمک) : ۱ قاشق سوپخوری
آرد : ۱ قاشق سوپخوری
ریحان (خشک) : ۱ و نیم قاشق چایخوری
آویشن (خشک) : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو : ۱/۴ فنجان – ۶۰ میلی لیتر – آب ۱ لیمو
سیر (له شده) : سیر ۲ حبه
عصاره مرغ (کم نمک) : ۱ و ۱/۴ فنجان – ۳۰۰ میل یلیتر

این خوراک مرغ لیمویی که به هیچ وجه خسته کننده نیست، آبدار و خوش طعم است و درست کردن آن آسان است. این خوراک پر از طعم لیمو و سبزیجات و سیر سرخ کرده و خردل ترش و تند است.
آنچه باید بدانید: ما در خانه از ران مرغ با پوست و استخوان استفاده می کنیم که آبدار تر و خوش طعم تر از سینه ی مرغ است. با این وجود میتوان این غذا را با سینه ی مرغ درست کرد و باز هم خیلی خوشمزه خواهد بود.

طرز تهیه :

۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) داغ کنید.

مرغ را آماده کنید

۱٫ مواد مالیدن روی مرغ را آماده کنید. خردل، ۱ قاشق چایخوری پوست لیمو، ریحان، آویشن، نمک و ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون را در یک کاسه ی کوچک با هم مخلوط کنید. با استفاده از انگشت یا قلممو مخلوط را به روی دو طرف تکه های مرغ بمالید.
۲٫ در یک کاسه ی دیگر یا یک پارچ اندازه گیری، ۲ قاشق چایخوری پوست لیموی باقیمانده، آب لیمو و عصاره ی مرغ را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

روغن زیتون را با سیر طعم دار کنید

۱٫ ۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون باقیمانده را در یک تابه ی بزرگ بدون دستگیره روی شعله ی متوسط داغ کنید. سیر له شده را اضافه کنید و سپس ۱ دقیقه تا زمانی که بوی سیر سرخ کرده بلند شود و لبه های سیر قهوه ای شده باشد سرخ کنید. سیر را دربیاورید و دور بریزید اما روغن را در همان ظرف بگذارید بماند.

مرغ را بپزید

۱٫ مرغ ها به طوری که سمت پوست دار آن رو به کف ظرف باشد در تابه ی حاوی روغن زیتون بچینید و ۲ تا ۳ دقیقه تا زمانی که پوست مرغ قهوه ای طلایی شود تفت دهید.
۲٫ مرغ را برگردانید سپس مخلوط لیمو را که قبلاً درست کرده بودید اضافه کنید. هم بزنید و تابه را داخل فر قرار دهید و ۲۵ تا ۳۵ دقیقه تا زمانی که دماسنجی که داخل قطور ترین قسمت مرغ می کنید دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتی گراد) را نشان دهد در فر بپزید.

1

سس لیمویی را کامل کنید

۱٫ تابه را از درون فر بیرون بیاورید سپس مرغ ها را به یک بشقاب منتقل کنید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. بایستی هنوز مایع در تابه مانده باشد. تابه را روی شعله ی متوسط قرار دهید و بگذارید مایع آرام به جوش بیاید.
۲٫ آرد و کره را با استفاده از انگشتانتان در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید و یک خمیر خشک و شکننده درست کنید. مخلوط آرد و کره را در سس داخل تابه بریزید و هم بزنید. سس کمی غلیظ می شود و درخشان به نظر می رسد.

2

۳٫ مرغ ها را داخل تابه بچینید و سپس سرو کنید.

3

منبع : سوران

x

حتما ببینید

بورک سیب زمینی پنیری

مواد لازم : سیب زمینی : ۴ عدد پیاز : ۱ عدد جعفری خرد شده ...