خانه » آشپزی » طرز تهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی

طرز تهیه خوراک مرغ و کلم بروکلی

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

آب : نصف فنجان
سس هوی سین : ۲ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت : ۲ قاشق سوپخوری
زنجبیل (تازه رنده شده) : ۱ قاشق چایخوری
روغن کنجد (بو داده) : ۱ قاشق چایخوری
کلم بروکلی : ۴۵۰ گرم
فلفل دلمه ای (زرد) : ۱ عدد
روغن مایع : ۲ قاشق سوپخوری
مرغ (لقمه ای خرد شده، بدون پوست و استخوان) : ۳۵۰ گرم
نودل (پخته یا برنج پخته) : ۲ فنجان

طرز تهیه :

۱٫ برای سس در یک کاسه کوچک آب، سس سویا، سس هوی سین، نشاسته ذرت، زنجبیل و روغن کنجد را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲٫ گل های کلم بروکلی را از ساقه جدا کنید و گل ها را به تکه های کوچک تقسیم کنید. ساقه های کلم بروکلی را خلال کنید. فلفل را هم به شکل نوارهای باریک کوتاه برش دهید.
۳٫ در یک تابه ی بزرگ ۱ قاشق سوپخوری روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید. ساقه های بروکلی را ۱ دقیقه در روغن داغ بپزید. گل های کلم بروکلی و فلفل را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید و بپزید تا ترد و نرم شود. مواد را از تابه بیرون بیاورید و کنار بگذارید.
۴٫ باقی روغن را در تابه بریزید. مرغ را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تا دیگر صورتی رنگ نباشد حرارت دهید. مرغ را از وسط تابه کنار بزنید و سس را در وسط تابه بریزید.
حرارت دهید و بپزید و هم بزنید تا سس غلیظ شود و حباب کند. سبزیجات پخته را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا به سس آغشته شوند. ۱ دقیقه دیگر حرارت دهید و هم بزنید تا کاملاً گرم شوند. سپس به همراه نودل یا برنج سرو کنید. در صورت تمایل با کنجد بو داده و مقدار بیشتری سس هوی سین سرو کنید.

منبع : سوران