خانه » آشپزی » طرز تهیه خورش آلوچه ماهی

طرز تهیه خورش آلوچه ماهی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

آلوچه (برقانی) : ۱پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۱قاشق غذاخوری
شکر : ۲قاشق غذاخوری
رب انار : ۲قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : ۱عدد
روغن : به میزان لازم
ماهی (فیله شده و بدون استخوان) : ۲۰۰گرم
آب : به میزان لازم
آرد : به میزان لازم
سیر : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا آلوچه را در کمی آب خیس کنید.پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن یا کره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.آلوچه را با آبش اضافه کرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه کنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را کم کنید تا آلوچه‌ها خوب له شوند و جا بیفتند. ماهی را به صورت مکعب‌ خرد کرده و در آردی که با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمک مخلوط شده است بغلطانید و در کمی روغن سرخ کنید. در انتها آلوچه‌ها را با قاشق له کرده و سپس رب انار و شکر را بیفزایید. پس از آن که خورش جا افتاد و به روغن نشت، آن را در ظرف کشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید.

 

نکات :

۱)اگر دوست دارید ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید تا خوشمزه تر شود.
۲)بهتر است ماهی را قبل از پخت با آبلیمو و سایر مواد طعم دار کنید.
۳)در این غذا به جای ماهی می‌توان از فیله مرغ هم استفاده کرد.
۴)در صورت تمایل شکر را از مواد اولیه حذف کرده و به خورش ابلیمو اضافه کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کدو سبز کبابی با پنیر

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۲ ساعت مجموعاً : ۲ ساعت و ...