خانه » آشپزی » طرز تهیه خورش آلو

طرز تهیه خورش آلو

مواد لازم :

گوشت : ۵۰۰ گرم
آلو : ۲۵۰ گرم
خلال بادام : یک استکان
گلاب : یک استکان
شکر : نصف پیمانه
پیاز متوسط : ۱ عدد
روغن : ۳ قاشق سوپ خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
زعفران : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خرد کرده و تفت می دهیم
سپس گوشت ها را به قطعات دلخواه تقسیم کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم .
در این مرحله مقداری آب به گوشت اضافه می کنیم تا پخته شود.
بعد از پخت گوشت نمک را به آب اضافه می کنیم تا گوشت طعم بگیرد.
سپس آلو پخته شده را به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم پخته شوند.
بعد از مدتی خلال بادام و زعفران و گلاب را به مواد در حال پخت اضافه می کنیم و شعله را کم کرده تا غذا به آرامی بپزد و مواد خوب با هم مخلوط شوند.
زمانی که خورش جا افتاد شکر را به آن اضافه می کنیم.(مقدار شکر را با توجه به ذائقه افراد می توان تغییر داد).

منبع : ghazaland.com

x

حتما ببینید

طرز تهیه کرم نوتلا برای تزئین کیک و کاپ کیک

مواد اولیه : کره نرم : ۱ فنجان نوتلا : ۳۶۵ گرم نمک : ۱ ...