خانه » آشپزی » طرز تهیه خورش سیب آلو

طرز تهیه خورش سیب آلو

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۲ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

زردچوبه : به میزان لازم
گوشت (خورشتی) : ۲۰۰گرم
رب گوجه فرنگی : ۲قاشق غذاخوری
سیب : ۳عدد
آبلیمو : ۲قاشق غذاخوری
آرد : ۲قاشق غذاخوری
قیصی : ۱لیوان
پیاز : ۱عدد
سیر : ۲حبه
شکر : ۲قاشق غذاخوری
پودر هل : ۱سوم قاشق چایخوری
دارچین : ۱قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را ریز کرده و سیر را در صورت تمایل رنده بزنید یا ریز کنید.در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز را تفت دهید تا نیمه سرخ شود سپس سیر ها را کمی با نمک مخلوط کنید تا چسبندگیشان از بین برود و بعد به پیاز افزوده و کمی تفت دهید و بعد گوشت خرد شده و مقداری زردچوبه اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی ، پودر هل ، نمک ، فلفل و چند لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید ، در قابلمه را بگذارید و به مدت ۲ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.
سیب ها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. داخل تابه کمی روغن یا کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ، سیب خرد شده و پودر دارچین را داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سیب ها طلایی و نرم شوند سپس آرد را کم کم اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.پس از اینکه گوشت پخته شد سیب های تفت خورده ، آلوهای قیصی ، شکر و آبلیمو را به خورش اضافه و مخلوط کنید ، در قابلمه را بگذارید و ۳۰ دقیقه بگذارید با حرارت ملایم خورش جا بیفتد سپس همراه با برنج سرو کنید.

نکات :

۱)در صورت تمایل میتوانید از شکر بیشتری در غذا استفاده کنید.
۲)افزودن لیمو عمانی و زعفران به این خورش آن را خوشمزه تر میکند.
۳)این غذای لذیذ را با کته سرو کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه کوکوی مرغ

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...