خانه » آشپزی » طرز تهیه دسرکدو حلوایی و موز

طرز تهیه دسرکدو حلوایی و موز

مواد اولیه :

خامه صبحانه : ۱۵۰ گرم
گردوی خرد شده : ۱۰۰ گرم
جوز هندی : ۱/۳قاشق چای خوری
پودر هل : ۲/ ۱قاشق چایخوری
دارچین : ۱ قاشق چایخوری
عسل : ۳ قاشق غذاخوری
پودر قند : ۳ قاشق غذاخوری
موز : ۱ عدد
کدو حلوایی پوره شده : ۲ و نیم پیمانه
بیسکویت پتی بور : ۱ تا ۲ بسته

طرز تهیه :

کدو حلوایی رو با نصف استکان آب بخار پز می کنیم و اجازه میدیم تا خنک بشه
موز رو هم با رنده درشت رنده کرده و با کدو حلوایی مخلوط می کنیم
پودر قند رو هم اضافه میکنیم
و عسل رو هم اضافه و با مواد مخلوط میکنیم
خامه رو هم با مواد ترکیب می کنیم
حالا ادویه ها رو هم اضافه میکنیم
کف ظرف مورد نظر رو یه لایه بیسکویت می چینیم
و روی بیسکویت ها از مایه آماده شده می ریزیم و صاف می کنیم
به همین ترتیب بقیه کار رو ادامه می دیم ،لایه آخر باید با مایه آماده شده پوشیده شود
در نهایت دسر آماده شده رو به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تا بیسکویت ها نرم بشه و دسر ما جا بیفته

نکته :

این دسر طعم فوق العاده خوشمزه ای داره و به خاطر وجود موز و خامه طعم کدو حلوایی اصلا محسوس نیست.
میتوان به جای پودر قند کلا از عسل استفاده کرد یا برعکس به جای عسل از پودر قند.
ادویه ها رو میتونید بنا به ذائقه خودتون کم یا زیاد یا حذف کنید،ولی با ادویه طعم این دسر تکمیل میشه.
در ظرف های تک نفره هم میشه این دسر رو سرو کرد.
گردو اگه تو این دسر زیر دندون بیاد بهتره ولی اگه خواستید میتونید از گردوی پودر شده هم استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه نان پُن چیک

آماده سازی : ۲ ساعت مدت انتظار : ۱۵ دقیقه مجموعاً : ۲ ساعت و ...