خانه » آشپزی » طرز تهیه دسر پسته ؛ دسر مقوی و انرژی زا برای روزه داری

طرز تهیه دسر پسته ؛ دسر مقوی و انرژی زا برای روزه داری

مواد اولیه :

آب : ۸۵۰ میلی لیتر
مغز پسته : ۲۲۵ گرم
شیرخشک پرچرب : ۲۲۵ گرم
شکر : ۵۰۰ گرم
هل با دانه های له شده : ۲ عدد
گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران نساییده : مقداری

مواد لازم برای تزئین :

بادام پرک : ۲۵ گرم
برگ نعناع : مقداری

طرز تهیه :

۱٫ حدود ۶۰۰ میلی لیتر و یا ۱ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد . پس از جوش آمدن آب, قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را جدا نمایید.
۲٫ پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.
۳٫ شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.
۴٫ جهت تهیه شربت, باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود, هل, زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.
۵٫ شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.
۶٫ زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید, بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.

نکته :

به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید, بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر و سبزیجات

آماده سازی : ۱۵ دقیقه مدت انتظار : ۱ ساعت مجموعاً : ۱ ساعت و ...