خانه » آشپزی » طرز تهیه دلمه قارچ پنیری

طرز تهیه دلمه قارچ پنیری

آماده سازی : ۳۰ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۴۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

پنیر خامه ای : ۳قاشق غذاخوری
پودر موسیر : ۱قاشق مرباخوری
پیاز : ۱عدد
پودر سیر : ۱قاشق مرباخوری
ژامبون مرغ (نگینی شده) : ۱لیوان
قارچ (درشت) : ۱۲عدد
پنیر پیتزا : به میزان لازم
پنیر چدار : به میزان لازم
جعفری (ساطوری شده) : ۳قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. قارچ ها را شسته و ساقه آن را جدا کنید و داخل آن را با قاشق یا ابزار مخصوص خالی کنید.
در تابه ای مقداری کره بریزید تا داغ شود.پیاز را رنده کرده و کاملا در کره سرخ کنید و بعد قارچ های جداکرده(ساقه و داخل قارچ)را داخل پیاز داغ ریخته و کمی تفت دهید و در انتها ژامبون و پودر سیر و موسیر را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن شعله را خاموش کنید.
بعد از آنکه مواد خنک شد پنیر خامه ای را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.سینی فر را چرب کرده و قارچ ها را داخل آن بچینید و داخل آن از مواد پر کنید و رویشجعفری ریخته و پنیر پیتزا و چدار رنده کرده و ۱۰تا۱۵دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا برشته شود.

نکات :

۱)دمای مناسب برای فر ۲۰۰درجه سانتی گراد میباشد.
۲)در صورت تمایل پیاز را حذف کرده و از مقدار بیشتری پودر سیر استفاده کنید.
۳)میتوانید از مقداری پنیر پارمزان هم برای مواد استفاده کنید.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه سس پرتقال(مخصوص رولت های مرغ)

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مواد اولیه برای ۴ نفر : آب پرتقال : ۳چهارم ...