خانه » آشپزی » طرز تهیه دلمه ماکارونی

طرز تهیه دلمه ماکارونی

مواد اولیه :

نمک و فلفل و ادویه : میزان لازم
شکر (اختیاری) : میزان لازم
زعفران (دم شده) : میزان کافی
سرکه (اختیاری) : میزان لازم
سبزی دلمه (ساطوری شده) : ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز (نگینی شده) : ۲ عدد
لپه (پخته) : ۲ فنجان
‏ماکارونی شکل دار : ۳ فنجان
روغن مایع : ۱ فنجان
گوجه‌فرنگی : میزان لازم

طرز تهیه :

گوشت چرخ کرده را با پیاز و روغن تفت دهید و نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید .
ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با کمی نمک و روغن بپزید و بگذارید تا کاملاً مغز پخت شود،
سپس آبکش کنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد .
یک ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده،
سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط کنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید.
(در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شکر یا سرکه یا هر دو را به یک میزان بریزید)
مواد آماده شده‌ دلمه را می‌توانید درون هر کدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی،
کاهو یا کلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده کنید .
با این تفاوت که در برگ مو، با سس، آب، روغن و چاشنی مورد نظرتان بپزید .
ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن
و ادویجات (زردچوبه، زعفران، کاری) بپزید.
دلمه را با حرارت کم دم پخت کنید و هیچکدام از موارد یاد شده برای پر کردن را با هم طبخ نکنید .
برای تهیه چاشنی شیرین شکر را دو برابر سرکه و برای چاشنی ترش، سرکه را بعد از گذشت
نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد .
برای نرم و لطیف شدن دلمه کمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید .

 

منبع : سوران

 

x

حتما ببینید

طرز تهیه ***پاپا آل پومودورو *** ایتالیایی

آماده سازی : ۳۰ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۱ ساعت مواد ...