خانه » آشپزی » طرز تهیه دلمه مرغ با اسفناج

طرز تهیه دلمه مرغ با اسفناج

آماده سازی : ۱۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۳۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۸ نفر :

اسفناج : ۳۴۰ گرم
مرغ (پخته و حبه شده) : ۲ فنجان
پیاز (پیاز سرخ کرده) : ۸۰ گرم
پنیر پارمسان (رنده شده) : ۱/۲ فنجان
خمیر نان : ۲۲۵ گرم

طرز تهیه :

اسفناج را گرم کنید و کمی تفت دهید. داخل یک کاسه کوچک، کره، پیاز و پنیر پارمسان را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
خمیر را به هشت عدد مثلث تقسیم کنید و آن ها را روی سینی فر قرار دهید. بعد به شکل یک مثلث با انتهای تیز در بیاورید و لبه های بیرونی آنها را پهن کنید.
اسفناج را داخل مخلوط مرغ بریزید و هم بزنید و با قاشق روی پایین خمیر بریزید و آن را روی مواد تا کنید و به مدت ۱۱ الی ۱۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند.

منبع : سوران