خانه » آشپزی » طرز تهیه دیپ گیاهی

طرز تهیه دیپ گیاهی

آماده سازی : ۵ دقیقه
مدت انتظار : ۱۵ دقیقه
مجموعاً : ۲۰ دقیقه

مواد اولیه :

پیاز بنفش : ۴ / ۱ پیمانه
فلفل دلمه ای (قرمز) : ۱/۲ یک فلفل
ساقه کرفس : ۱ عدد
هویج : ۱ عدد
پیازچه : ۱۰ عدد
پنیر (خامه‌ای) : ۲۰۰ گرم
شوید : ۱ قاشق غذاخوری
سیر : ۱ عدد

دیپ ها انواعی از سس ها هستند که بصورت گرم یا سرد سرو می شوند. معمولا به عنوان اشتها آور و یا اسنک به همراه چوب شور، کرار، بیسکوئیت های شور، نان پیتای قطعه قطعه و برشته یا تست شده، سیب زمینی سرخ کرده، چیپس ترتیلا، چیپس سیب زمینی، سبزیجات خامی چون هویج، خیار، کدو،.. که به صورت قطعات دراز تکه تکه شده اند، غذاهای دریایی مثل میگو، تکه های گوشت کبابی یا سرخ شده و دیگر انواع غذاهای انگشتی (فینگر فود) مورد استفاده قرار می گیرند.
معمولا دیپ را در پیاله ریخته و بعد تکه های غذای مورد دلخواه را درون آن فرو می کنند و بعد می خورند. این کار دقیقا مثل خوردن چیپس و ماست است و در حقیقت ماست یک دیپ بسیار ساده محسوب می شود.
دیپ ها را می توان با غلظت های دلخواه تهیه کرد ولی باید دقت شود که غلظت خیلی کم سبب می شود دیپ بر روی تکه غذا نماند و غلظت خیلی زیاد هم سبب می گردد که تکه غذا به راحتی درون دیپ فرو نرود.
معمولا در تهیه دیپ ها از انواع پنیرها، ماست ها، خامه، خامه ترش، مایونز، شیر و امثال آنها به عنوان مواد پایه استفاده می شود.

یک دیپ خوشمزه و کاملا گیاهی

اول از همه پیازچه را خردکنید. پیازچه خیلی مهمه چون طعم بسیار عالی به دیپ می‌ده، هویج رو پوست بکنید و ریز خردکنید.
پیاز بنفش، کرفس و فلفل دلمه‌ای را هم همین‌طور.
اینکه همه‌ چیز را خردشده در مخلوط‌کن می‌ریزیم، این است که مواد به‌راحتی با پنیر خامه‌ای مخلوط شوند تا به صورت نامنظم بروی پنیر قرار نگیرد.
حالا پنیر خامه‌ای را در مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یک دست شود. و بعد سبزیجات اضافه می‌کنیم. و در آخر کمی هم نمک و فلفل.
اگر طعم سیر را دوست دارید کمی رنده کنید و به ترکیب اضافه کنید؛
ظرف را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. اینکار باعث می‌شود مزه‌ها بهتر باهم ترکیب شوند.
برای سرو این دیپ می‌توانید از نان تست‌شده و چیپس استفاده کنید.

نکته :

همین‌طور می‌توانید از انواع سبزیجات معطر، فلفل دلمه‌ای رنگی، خیار و تربچه استفاده کنید.