خانه » آشپزی » طرز تهیه راتاتویلی (فرانسوی)

طرز تهیه راتاتویلی (فرانسوی)

آماده سازی : ۱ ساعت
مدت انتظار : ۱ ساعت
مجموعاً : ۲ ساعت

مواد اولیه برای ۴ نفر :

بادمجان : ۴عدد
سیر : ۲حبه
پیاز : ۱عدد
فلفل دلمه ای : ۱عدد
گوجه فرنگی : ۳عدد
تخم مرغ : ۲عدد
رب گوجه فرنگی : ۲قاشق غذاخوری
آویشن : ۱قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
کدو سبز (اختیاری) : ۲عدد
زعفران (آبکرده(اختیاری)) : ۱قاشق غذاخوری
آبلیمو : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا بادمجانها را پوست کنده و نمک بزنید و داخل آبکش به مدت ۱تا۲ساعت استراحت دهید تا تلخاب آنها گرفته شود.سپس آنها را شسته و به شکل دلخواه(ترجیحا حلقوی)خرد کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
سیرها و پیاز را خرد کنید یا رنده بزنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای را خرد کرده و تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود سپس از روی حرارت بردارید.
ته تابه روغن بریزید و بادمجان، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( یا هر سبزی معطری که دوست دارید ) ، نمک و فلفل بپاشید.
در صورت دلخواه کدو را جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید.گوجه فرنگی را چند ثانیه داخل آب جوش بیندازید و بعد به ظرف آب سرد منتقل کرده و با چاقو پوستش را جدا کنید و به شکل دلخواه خرد کنید و به مواد بیفزایید.رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس ۱/۲ لیوان آب و کمی آبلیمو و زعفران به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید ، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درپوش قرار دهید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود ، در انتها تخم مرغ را پخته و به غذا اضافه کنید یا روی مواد بشکنید و اجازه دهید بپزد.

نکات :

۱)این غذا جزو غذاهای محبوب فرانسوی است.
۲)بهتر است غذا را داخل فر بپزید.
۳)برش یک اندازه و یک شکل مواد زیبایی دوچندانی به غذای شما میدهید.
۴)برای شکیل تر شدن غذا بهتر است از فلفل دلمه ای زرد استفاده شود.

منبع : سوران

x

حتما ببینید

طرز تهیه مرغانه پلا

آماده سازی : ۵ دقیقه مدت انتظار : ۳۰ دقیقه مجموعاً : ۳۵ دقیقه مواد ...